Vijesti :: Izborna godišnja sjednica Skupštine

Pozivamo članove i prijatelje na redovnu izvještajnu i izbornu godišnju sjednicu Skupštine Hrvatskog planinarskog društva "Jastrebarsko" koja će se održati

u petak 11. veljače 2022. s početkom u 18:45 sati

u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinskih i Frankopana bb. 

Izborna godišnja sjednica Skupštine

S obzirom na uvjete i izdanu suglasnost Stožera Civilne zaštite Grada Jastrebarskog od 12. siječnja 2022. godine, URBROJ: 238112-22-2 svi sudionici trebaju posjedovati dokaz o testiranju na virus SARS-CoV -2, odnosno o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19 uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Nadalje, za trajanja sjednice na snazi je i obaveza nošenja zaštitnih maski za lice u zatvorenim prostorima.

Na svojoj redovnoj sjednici održanoj 13. siječnja 2022. godine i u konzultacijama s kandidatima, Upravni odbor je zaključio svoj prijedlog kandidata za članove Upravnog i Nadzornog odbora, blagajnika, tajnika, predsjednika i članove Suda časti. Članovi svoju kandidaturu mogu istaknuti i samostalno, pa ovim putem pozivamo sve ostale članove Društva da svoje osobne kandidature predlože u kandidacijskom postupku koji otvaramo 19. siječnja 2022. u 08:00 sati i zaključujemo 31. siječnja 2022. do 15:00 sati.

Kandidature se mogu podnijeti pismenim putem na mail adresu hpd.jastrebarsko@gmail.com i to za funkcije:

  • predsjednik
  • tajnik
  • blagajnik
  • 6 članova Upravnog odbora
  • 3 člana Nadzornog odbora
  • 3 člana Suda časti 

Uvjeti koje kandidati trebaju ispuniti su: aktivni rad u Društvu, kompetencije za funkciju za koju ističu svoju kandidaturu i članstvo u Društvu u trajanju 4 godine. Uz životopis, potrebno je navesti za koju se od funkcija u Društvo kandidat želi prijaviti. Svaki član Skupštine može biti kandidat za isključivo jednu od navedenih funkcija. U slučaju da se za jednu od funkcija prijavi više kandidata, na sjednici Skupštine provest će se glasovanje.

PRILOZI:

Objavljeno: 18.01.2022. | Posljednja promjena: 18.01.2022.
Prijavite nepotpune ili netočne informacije

Vijesti

Izmjena plana izleta, Dolomiti 29.6. - 2.7.2023.

Izmjena plana izleta, Dolomiti 29.6. -  2.7.2023.

Zbog objektivnih okolnosti izmijenjena je destinacija društvenog izleta planiranog u lipnju ove godine. Dolomiti koji su bili u planu, ovom su izmjenom zamijenjeni destinacijom u Austrijskim pokrajinama Koruška i Salzburg. Izlet će biti interesantan, a finalni plan sa kalkulacijom troškova objavit ćemo kroz nekoliko dana kada se prikupe sve ponude i cijene. Rezervacija hotela potvrđena je i pozivamo vas da pratite objave kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto u autobusu.

Revitalizacija planinarske infrastrukture na Japetiću

Revitalizacija planinarske infrastrukture na Japetiću

Posljednjih nekoliko mjeseci HPD Jastrebarsko sa projektnim partnerima i suradnicima intenzivno je pripremalo projekt rekonstrukcije planinarskog doma Žitnica na Japetiću. 1. ožujka 2023. projektna dokumentacija u cijelosti je predana Ministarstvu turizma i sporta koje je objavilo javni poziv. U nastavku je kronologija pripreme projekta te vizualizacija rekonstruiranog doma.

Preminula Đurđa Hočevar Medvedovski

Preminula Đurđa Hočevar Medvedovski

S tugom vas obavještavamo da je preminula dugogodišnja istaknuta članica našeg društva Đurđa Hočevar Medvedovski. Pogreb će biti u ponedjeljak 13.3. na gradskom groblju Jastrebarsko u 13 sati.

Dražen Lovreček nagrađen Plaketom HPS-a

Dražen Lovreček nagrađen Plaketom HPS-a

Na redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine HPD Jastrebarsko Draženu Lovrečeku uručena je Plaketa Hrvatskog planinarskog saveza. Plaketa se dodjenjuje planinarima za životno djelo, za izuzetne zasluge i dugotrajno djelovanje na razvoju planinarstva u Hrvatskoj. Dražen je tako postao prvi član našeg društva koji je nagrađen ovim vrijednim priznanjem kojeg mu je uručio glavni tajnik HPS-a Alan Čaplar.

Održana redovna sjednica Skupštine

Održana redovna sjednica Skupštine

U petak, 17. veljače 2023. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština HPD Jastrebarsko na kojoj se okupilo 90 članova društva i gostiju.

Predsjednik društva Jadranko Šeper podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2022. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Redovna godišnja Skupština

Redovna godišnja Skupština

Pozivamo članove i prijatelje na redovnu godišnju sjednicu Skupštine društva koja će se održati u petak

17. veljače 2023. s početkom u 18:45 sati

u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinskih i Frankopana bb.