Održana redovna Godišnja skupština

U četvrtak, 21. veljače 2013. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština na kojoj se okupilo 80-ak članova i gostiju. Na prijedlog uvaženog sportskog novinara i našeg dugogodišnjeg člana Zdenka Vukovića Cene Skupština je jednoglasnom odlukom proglasila Mirka Kosa doživotnim počasnim predsjednikom Hrvatskog planinarskog društva "Jastrebarsko".

Predsjednik društva Igor Plantaš podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2012. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Josip Falica izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni.

Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2013. godinu.

Zahvalnicu za doprinos u radu društva dobio je Zlatko Štulec za obilazak svih kontrolnih točaka Hrvatske planinarske obilaznice. Zaslužni članovi društva nagrađeni su priznanjima Hrvatskog planinarskog saveza za doprinos u razvoju planinarstva i to:

  • Dražen Lovreček - srebrnim znakom
  • Dijana Šamec Jurmanović - brončanim znakom
  • Željko Mrakužić - brončanim znakom
  • Zvonimir Plantaš - brončanim znakom
  • Stjepan Volarić - brončanim znakom

Skupštini su se obratili predsjednik Športske zajednice Grada Jasterbarsko Mladen Budinšćak i predsjednik PD "Dubovac" iz Karlovca Vitomir Murganić.

Na kraju su prikazane fotografije s izleta i radnih akcija te je upriličen domjenak.

Godišnja skupština (21.02.2013.)

Objavljeno: 22.02.2013. 08:49 | Posljednja promjena: 26.03.2021. 19:43
Prijavite nepotpune ili netočne informacije
Vaši komentari
Najava izleta

Encijani: Plitvička jezera, 9.10.2022.

Encijani: Plitvička jezera, 9.10.2022.

Nedjelja, 9.10.2022. - jednodnevni izlet u Nacionalni park Plitvička jezera. Cijena izleta za djecu 100 kn, a za roditelje 160 kn, prijave do 3.10 ili do popunjenja. U cijenu je uključen prijevoz i ulaznica u NP. Iskoristite priliku za obilazak najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj, uz vožnju elektrobrodom i panoramskim vlakom.