Vijesti :: Održana redovna Godišnja skupština

U četvrtak, 21. veljače 2013. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština na kojoj se okupilo 80-ak članova i gostiju. Na prijedlog uvaženog sportskog novinara i našeg dugogodišnjeg člana Zdenka Vukovića Cene Skupština je jednoglasnom odlukom proglasila Mirka Kosa doživotnim počasnim predsjednikom Hrvatskog planinarskog društva "Jastrebarsko".

Predsjednik društva Igor Plantaš podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2012. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Josip Falica izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni.

Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2013. godinu.

Zahvalnicu za doprinos u radu društva dobio je Zlatko Štulec za obilazak svih kontrolnih točaka Hrvatske planinarske obilaznice. Zaslužni članovi društva nagrađeni su priznanjima Hrvatskog planinarskog saveza za doprinos u razvoju planinarstva i to:

  • Dražen Lovreček - srebrnim znakom
  • Dijana Šamec Jurmanović - brončanim znakom
  • Željko Mrakužić - brončanim znakom
  • Zvonimir Plantaš - brončanim znakom
  • Stjepan Volarić - brončanim znakom

Skupštini su se obratili predsjednik Športske zajednice Grada Jasterbarsko Mladen Budinšćak i predsjednik PD "Dubovac" iz Karlovca Vitomir Murganić.

Na kraju su prikazane fotografije s izleta i radnih akcija te je upriličen domjenak.

Godišnja skupština (21.02.2013.)

Objavljeno: 22.02.2013. | Posljednja promjena: 26.03.2021.
Prijavite nepotpune ili netočne informacije

Vijesti

Izmjena plana izleta, Dolomiti 29.6. - 2.7.2023.

Izmjena plana izleta, Dolomiti 29.6. -  2.7.2023.

Zbog objektivnih okolnosti izmijenjena je destinacija društvenog izleta planiranog u lipnju ove godine. Dolomiti koji su bili u planu, ovom su izmjenom zamijenjeni destinacijom u Austrijskim pokrajinama Koruška i Salzburg. Izlet će biti interesantan, a finalni plan sa kalkulacijom troškova objavit ćemo kroz nekoliko dana kada se prikupe sve ponude i cijene. Rezervacija hotela potvrđena je i pozivamo vas da pratite objave kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto u autobusu.

Revitalizacija planinarske infrastrukture na Japetiću

Revitalizacija planinarske infrastrukture na Japetiću

Posljednjih nekoliko mjeseci HPD Jastrebarsko sa projektnim partnerima i suradnicima intenzivno je pripremalo projekt rekonstrukcije planinarskog doma Žitnica na Japetiću. 1. ožujka 2023. projektna dokumentacija u cijelosti je predana Ministarstvu turizma i sporta koje je objavilo javni poziv. U nastavku je kronologija pripreme projekta te vizualizacija rekonstruiranog doma.

Preminula Đurđa Hočevar Medvedovski

Preminula Đurđa Hočevar Medvedovski

S tugom vas obavještavamo da je preminula dugogodišnja istaknuta članica našeg društva Đurđa Hočevar Medvedovski. Pogreb će biti u ponedjeljak 13.3. na gradskom groblju Jastrebarsko u 13 sati.

Dražen Lovreček nagrađen Plaketom HPS-a

Dražen Lovreček nagrađen Plaketom HPS-a

Na redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine HPD Jastrebarsko Draženu Lovrečeku uručena je Plaketa Hrvatskog planinarskog saveza. Plaketa se dodjenjuje planinarima za životno djelo, za izuzetne zasluge i dugotrajno djelovanje na razvoju planinarstva u Hrvatskoj. Dražen je tako postao prvi član našeg društva koji je nagrađen ovim vrijednim priznanjem kojeg mu je uručio glavni tajnik HPS-a Alan Čaplar.

Održana redovna sjednica Skupštine

Održana redovna sjednica Skupštine

U petak, 17. veljače 2023. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština HPD Jastrebarsko na kojoj se okupilo 90 članova društva i gostiju.

Predsjednik društva Jadranko Šeper podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2022. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Redovna godišnja Skupština

Redovna godišnja Skupština

Pozivamo članove i prijatelje na redovnu godišnju sjednicu Skupštine društva koja će se održati u petak

17. veljače 2023. s početkom u 18:45 sati

u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinskih i Frankopana bb.