Vijesti :: Promjene u sastavu Upravnog odbora

Odlukom Upravnog odbora od 11.1.2024. donose se sljedeće izmjene u sastavu Upravnog odbora:

  • dosadašnja dugogodišnja blagajnica Dijana Šamec Jurmanović razrješuje se blagajničke funkcije, a preuzima je Mihaela Šamec
  • na upražnjeno mjesto u Upravnog odboru imenovan je Viktor Šimanović

Istom odlukom mijenjaju se imena sekcija i imenuju pročelnici:

  1. "Izletnička sekcija" mijenja ime u "Vodička sekcija". Pročelnik je Igor Plantaš.
  2. "Sekcija za Jaskanski planinarski put i označavanje pl. putova“ mijenja ime u "Markacijska sekcija". Pročelnica je Suzana Juranić.
  3. Ukida se Foto sekcija.

Promjena blagajnice

Nakon više od dvadeset godina aktivnog rada na mjestu blagajnice Društva, Dijana Šamec Jurmanović podnijela je molbu za razrješenje. Upravni odbor prihvatio je molbu poštujući Dijaninu dugogodišnju odgovornu brigu o blagajni, članstvu ali i aktivan rad u Društvu na poziciji markacistice voditeljice. 

Dijana je u svom dosadašnjem radu bila ikona HPD-a Jastrebarsko, a komocija koju smo svi pojedinačno uživali koristeći rijetko viđenu mogućnost nenajavljenog dolaska u njenu cvjećarnu ima rijetko koja udruga. Zahvaljujemo Dijani na predanom dugogodišnjem radu!

Objavljeno: 12.01.2024. | Posljednja promjena: 05.03.2024.
Prijavite nepotpune ili netočne informacije

Vijesti

Održana 75. izvještajna sjednica Skupštine

Održana 75. izvještajna sjednica Skupštine

U subotu, 24. veljače 2024. u prostoru Glazbene škole Jastrebarsko održana je 75. izvještajna sjednica Hrvatskog planinarskog društva Jastrebarsko. Prepuna dvorana ugostila je preko 130 članova i gostiju. Sjednica je počela hrvatskom himnom koju je izveo tamburaški orkestar DVD-a Čabdin, pod ravnanjem voditelja Jasmina Ramića.

Domagoj Puškarić na Kilimanjaru

Domagoj Puškarić na Kilimanjaru

Naš jaskanac i član HPD Jastrebarsko, Domagoj Puškarić jučer se popeo na najviši vrh Afrike, 5895m visok Kilimanjaro. Čestitamo, i želimo Domagoju siguran povratak doma!

75. redovna godišnja sjednica Skupštine

75. redovna godišnja sjednica Skupštine

Pozivamo članove i prijatelje na 75. redovnu godišnju sjednicu Skupštine društva koja će se održati u subotu

24. veljače 2024. s početkom u 18:45 sati

u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinskih i Frankopana bb.

Anketa za izlet na Durmitor

Anketa za izlet na Durmitor

Ove godine planiran je niz aktivnosti kojima će se obilježiti 75 godina HPD Jastrebarsko. Jedna od njih je organizacija sedmodnevnog izleta na Durmitor u Crnoj Gori. Cilj izleta je okupiti što više članova pa molimo zainteresirane da ispunite kratku anketu.

Članarina za 2024. godinu

Članarina za 2024. godinu

Pozivamo sve članove i one koji to žele postati da uplate članarinu za 2024. godinu. Od ove godine novost je da se članarine uplaćuju isključivo online. Učlani se.