Održana redovna godišnja Skupština

U petak, 21. veljače 2020. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština HPD Jastrebarsko na kojoj se okupio rekordan broj od 120 članova društva i gostiju.

Predsjednik društva Jadranko Šeper podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2019. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2021. godinu.

Dosadašnji tajnik Roland Vučinić podnio je zahtjev za razrješenje s dužnosti koju je obavljao proteklih 10 godina. Skupština je po razrješenju, na prijedlog Upravnog odbora, za novog tajnika jednoglasno izabrala Marka Mikloušića.

Održana redovna godišnja Skupština

Zahvalnicu za doprinos u radu društva primili su: Dijana Šamec Jurmanović za najviše priznanje Hrvatske planinarske obilazince, Srednja škola Jastrebarsko za ustupanje prostora za održavanje pl. škole, zahvalnicu je preuzela ravnateljica Đurđica Lončarić i Roland Vučinić za vrijedno i predano obnašanje dužnosti tajnika proteklih 10 godina.

Skupštini su se obratili: Krunoslav Mlačak, predsjednik PD Vrlovka, Kamanje; Darko Domitrović, pročelnik Stanice vodiča Karlovac; Đurđica Lončarić, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko; Mirko Kos, počasni predsjednik društva te Domagoj Šlat, dogradonačelnik i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarsko.

Na kraju su prikazane fotografije s izleta i radnih akcija te je upriličen domjenak uz ugodno planinarsko druženje.

Objavljeno: 22.02.2020. 21:52 | Posljednja promjena: 23.02.2020. 08:01
Prijavite nepotpune ili netočne informacije
Vaši komentari
Najava izleta

Jaskanski planinarski put, 8. - 9.5.2021.

Jaskanski planinarski put, 8. - 9.5.2021.

Subota i nedjelja, 8. - 9.5.2021. - organiziramo dvodnevni izlet Jaskanskim planinarskim putem. Noćenje u planinarskom domu Žitnica nije moguće pa je i plan puta prilagođen tome.