Održana redovna godišnja Skupština

U petak, 15. veljače 2019. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je redovna Godišnja skupština HPD Jastrebarsko na kojoj se okupilo 90 članova društva i gostiju.

Povodom proslave 70 godina društva, 130 godina sljemenske piramide i 40 godina Jaskanskog planinarskog puta upriličen je svečani dio u kojem je počasni predsjednik Mirko Kos ispričao crtice iz povijesti društva. Od početaka planinarstva u Jaski, osnutka društva 1949., gradnje planinarskog doma do seljenja piramide sa Sljemena na Japetić.

Predsjednik društva Jadranko Šeper podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2018. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2020. godinu.

Održana redovna godišnja Skupština

Zahvalnicu za doprinos u radu društva primili su: Dalibor Smetko, Nikola Žunac, Sergej Vukobratović, Chromos boje i lakovi d.d, Obrt za ugostiteljstvo Curan, Polidor d.o.o., Rocom d.o.o., TOMICA BENZ d.o.o., Radio Jaska, Geotehnički studio d.o.o. i Geo-Land d.o.o.

Brončani znak Hrvatskog planinarskog saveza za postignute uspjehe, rezultate i zasluge za razvitak planinarstva dobili su Franjo Novosel i Igor Plantaš. Priznanja je uručio predsjednik Izvršnog odbora HPS-a Vladimir Novak.

Skupštini su se obratili: Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog; Vladimir Novak, predsjednik IO HPS-a; Igor Miličević, predstavnik Parka prirode Žumberak Samoborsko gorje i Robert Cvetković, predsjednik HPD Japetić iz Samobora.

Na kraju je prikazan video i fotografije s izleta i radnih akcija te je upriličen domjenak.

Objavljeno: 19.02.2019. 08:56 | Posljednja promjena: 19.02.2019. 16:46
Prijavite nepotpune ili netočne informacije
Vaši komentari
Najava izleta

Jaskanski planinarski put, 8. - 9.5.2021.

Jaskanski planinarski put, 8. - 9.5.2021.

Subota i nedjelja, 8. - 9.5.2021. - organiziramo dvodnevni izlet Jaskanskim planinarskim putem. Noćenje u planinarskom domu Žitnica nije moguće pa je i plan puta prilagođen tome.