Jadranko Šeper izabran za novog predsjednika

U petak, 16. veljače 2018. u Glazbenoj školi Jastrebarsko održana je izborna godišnja Skupština Hrvatskog planinarskog društva "Jastrebarsko" na kojoj se okupilo 110 članova i gostiju. Uz podnesene izvještaje za prošlu godinu i usvojene planove za sljedeću godinu izabrano je novo vodstvo društva u sastavu - predsjednik Jadranko Šeper, tajnik Roland Vučinić i blagajnica Dijana Šamec Jurmanović.

Upravni odbor:
Hrvoje Dimnjaković, Dražen Lovreček, Igor Plantaš, Zvonimir Plantaš, Mia Šamec i Bernard Wagner

Nadzorni odbor:
Ivo Karača, Ivica Mihaljević i Manuela Budišćak

Sud časti:
Juro Galović, Stjepan Volarić i Zdenko Vuković

Jadranko Šeper izabran za novog predsjednika

Predsjednik društva Igor Plantaš podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2017. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni.

Tajnik društva Roland Vučinić predložio je plan rada i financijski plan za 2019. godinu što je također jednoglasno prihvaćeno.

Po razrješenju, dosadašnji predsjednik Igor Plantaš primio je poklon i nagrađen je brojnim pohvalama za rad u protekla dva mandata. 

Priznanja HPS-a za doprinos razvoju planinarstva primili su Dražen Lovreček (zlatni znak), Dijana Šamec Jurmanović, Zvonimir Plantaš, Roland Vučinić (srebrni znak) i Jadranko Šeper (brončani znak). U ime nagrađenih zahvalili su Dražen Lovreček i Zvonimir Plantaš.

Zahvalnicu za doprinos u radu društva dobio je Ivica Kelečić za osvojeno najviše priznanje Hrvatske planinarske obilaznice te za pomoć i sponzorsto Antonela Lacković i Krešimir Karas.

Skupštini su se riječima pohvale obratili predsjednik Sportske zajednice Grada Jasterbarsko Domagoj Šlat i počasni predsjednik Mirko Kos.
Na kraju su prikazane fotografije s izleta i radnih akcija u 2017. te je upriličen domjenak.

Izborna Skupština (16.02.2018.)

Objavljeno: 17.02.2018. 17:59 | Posljednja promjena: 17.02.2018. 18:15
Prijavite nepotpune ili netočne informacije
Vaši komentari

Najave izleta

Rudnik, 7.10.2018.

Rudnik, 7.10.2018.

Nedjelja, 7.10.2018. - izlet autobusom na vrh Rudnik (1052 m, HPO) i obilazak ''Staze predatora'' kod Tršća. Cijena izleta za članove društva iznosi 100 kn.